Bibliographic Information

食中毒 : 予防と対処のすべて

本田武司,上田成子共著

法研, 1997.6

Title Transcription

ショクチュウドク : ヨボウ ト タイショ ノ スベテ

Available at  / 55 libraries

Description and Table of Contents

Description

ノーモアO157禍。安心して食べるために家庭で行うベストキッチン。

Table of Contents

  • 第1章 食中毒とは何か
  • 第2章 細菌が起こす食中毒
  • 第3章 これがベスト・キッチンだ
  • 第4章 食品をチェックする
  • 第5章 食中毒の見分け方と対処の仕方
  • 第6章 日常の不安なんでもQ&A

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA31653862
  • ISBN
    • 4879541907
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    212p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top