栄養学

Author(s)

Bibliographic Information

栄養学

高橋敦子, 辻村由美著

(メディサイトクイックマスターブックス)

医学芸術社, 1997.6

Other Title

栄養学 : クイックマスター

Title Transcription

エイヨウガク

Available at  / 47 libraries

Note

引用・参考文献: p223

栄養学和文・英文索引: p224-231

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養学総論
  • 2 エネルギー代謝
  • 3 熱量素
  • 4 保全素
  • 5 ライフステージと栄養
  • 6 各食品の特徴
  • 7 食物の消化と吸収
  • 8 栄養状態の判定
  • 9 食事療法
  • 10 食生活と成人病予防

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA31786414
  • ISBN
    • 4870540592
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    231p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top