中華 : 酒の肴とおかず

Author(s)

    • 久田, 大吉 ヒサダ, ダイキチ

Bibliographic Information

中華 : 酒の肴とおかず

久田大吉著

(中公文庫ビジュアル版)

中央公論社, 1997.7

Title Transcription

チュウカ : サケ ノ サカナ ト オカズ

Available at  / 4 libraries

Note

「久田大吉の中国風おそうざい」(「暮らしの設計」シリーズ190号、中央公論社刊)の編集改題

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • おなじみの素材、手軽に求められる調味料で中国風「酒の肴」を気軽に作ってみませんか
  • 調理を始める前に
  • 野菜の旬を楽しむ
  • 豆腐でヘルシーに
  • 肉・魚介でボリュームを

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA32496511
  • ISBN
    • 412202904X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top