美味求真 : 味と料理の原典
Author(s)
Bibliographic Information
美味求真 : 味と料理の原典
五月書房, 1997.4-
- 第1巻
- 第2巻
- 第3巻
- Title Transcription
-
ビミ キュウシン : アジ ト リョウリ ノ ゲンテン
Available at / 23 libraries
-
Kwansei Gakuin University Library三田
第1巻641:486:10002776136,
第2巻641:486:20002776144, 第3巻641:486:30002776151 -
Gakushuin Women's College Library図
第1巻598/134/19500117501,
第2巻598/134/29500117502, 第3巻598/134/39500117504 -
Nagoya Women's University Libraries
第1巻596/1634/100194300,
第2巻596/1634/200193749, 第3巻596/1634/300194301 -
The Library, Niigata University of Health and Welfare
第1巻300366705,
第2巻596||キノ||2000161216, 第3巻596||キノ||3000161224 -
第1巻596||Ki46||11:197104695,
第2巻596||Ki46||21:197104696, 第3巻596||Ki46||31:197104697 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
復刻
Description and Table of Contents
- Volume
-
第1巻 ISBN 9784772701945
Description
Table of Contents
- 第1章 美味の真
- 第2章 人類と食的関係
- 第3章 料理の通則
- 第4章 各国料理の概観
- 第5章 栄養学研究
- 第6章 善食類
- 第7章 悪食篇
- 第8章 魚類篇
- Volume
-
第2巻 ISBN 9784772701952
Table of Contents
- 第1章 概説篇
- 第2章 鳥類篇
- 第3章 獣類篇
- 第4章 菓物篇
- 第5章 穀類篇
- Volume
-
第3巻 ISBN 9784772701969
Table of Contents
- 魚類篇(鰌;鰍;山女魚—一名 あめの魚 ほか)
- 蔬菜篇(蓼;生薑;茗荷 ほか)
- 製食篇(飯;粥;餅 ほか)
- 雑篇(東京料理と大阪料理;正月料理;食器に付て—西洋、支那、日本各食器の特色)
by "BOOK database"