食品80kcalミニガイド : 四訂日本食品標準成分表に基づく

Bibliographic Information

食品80kcalミニガイド : 四訂日本食品標準成分表に基づく

香川綾編

女子栄養大学出版部, 1997.2

改訂第2版

Title Transcription

ショクヒン 80kcal ミニ ガイド: ヨンテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュンン セイブンヒョウ ニ モトズク

Available at  / 10 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1群(乳・乳製品・卵)
  • 第2群(魚介類;魚卵・水産練り製品他;肉類;豆・豆製品)
  • 第3群(緑黄色野菜;淡色野菜;野菜加工品;芋・芋の加工品;くだもの;くだもの加工品)
  • 第4群(穀類;パン;砂糖・甘味類;油脂類;種実;和菓子;洋菓子;嗜好飲料;アルコール飲料;調味料)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA32870811
  • ISBN
    • 4789505138
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    11×15cm
  • Classification
Page Top