図説お料理大全集 : 素材の下ごしらえ 魚のおろし方 材料の切り方 包丁の使い方etc.

Bibliographic Information

図説お料理大全集 : 素材の下ごしらえ 魚のおろし方 材料の切り方 包丁の使い方etc.

金田美喜子 [著]

(マイライフシリーズ特集版, . 素敵ブックス特別版||ステキ ブックス トクベツバン ; 4)

グラフ社, 1997.11

Title Transcription

ズセツ オリョウリ ダイゼンシュウ : ソザイ ノ シタゴシラエ ウオ ノ オロシカタ ザイリョウ ノ キリカタ ホウチョウ ノ ツカイカタ etc.

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 6 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA33414603
  • ISBN
    • 4766204522
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    192p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top