Food additives analytical manual : a collection of analytical methods for selected food additives

書誌事項

Food additives analytical manual : a collection of analytical methods for selected food additives

edited by C. Warner ... [et al.] ; technical editor, J. Sherma

U.S. Food and Drug Administration , Published and distributed by Association of Official Analytical Chemists, 1983-

  • v. 1
  • v. 2

タイトル別名

FAAM

大学図書館所蔵 件 / 3

この図書・雑誌をさがす

注記

Vol. 2 editor, T. Fazio

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA34500551
  • ISBN
    • 0935584226
    • 093558434X
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [Washington, D.C.],Arlington, Va
  • ページ数/冊数
    v.
  • 大きさ
    28 cm
  • 件名
ページトップへ