旬の健康鍋料理 : この素材が効く

Bibliographic Information

旬の健康鍋料理 : この素材が効く

飛石なぎさ著

朝日出版社, 1994.11

Title Transcription

シュン ノ ケンコウ ナベ リョウリ : コノ ソザイ ガ キク

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

この本は、毎日のおかずに向く鍋メニュー60品をそうざい鍋(団欒の食卓に)、ダイエット鍋(旬の野菜で)シーフード鍋(新鮮な魚介類で)、スタミナ鍋(肉類を加えて)粋な小鍋立て(酒の肴がわりに)—5つのテーマに分け、イラスト解説入りで紹介しています。

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA35183964
  • ISBN
    • 4255940398
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    267p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top