Bibliographic Information

食品学総論

栄養学・食品学・健康教育研究会編 ; 安本教傳[ほか]著

(新エスカ21 / 栄養学・食品学・健康教育研究会編, 8)

同文書院, 1992

第3版

Other Title

Food science

Title Transcription

ショクヒンガク ソウロン

Available at  / 13 libraries

Note

***記述は遡及データによる

追加は第3刷(1991.1)による

その他の著者: 菅野道廣, 林力丸, 藤本健四郎, 五十嵐脩, 高橋正侑, 佐々木隆造, 松本幸雄, 山口迪夫

Related Books: 1-1 of 1

  • 新エスカ21

    栄養学・食品学・健康教育研究会編

    同文書院 1987-

    Available at 1 libraries

Details

  • NCID
    BA35187091
  • ISBN
    • 4810310086
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    225p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top