Bibliographic Information

食品学各論

栄養学・食品学・健康教育研究会編 ; 五十嵐脩[ほか]著

(新エスカ21 / 栄養学・食品学・健康教育研究会編, 9)

同文書院, 1990.3

第2版

Other Title

Food materials

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 10 libraries

Note

記述は第3刷(1991.1)による

その他の著者: 山口迪夫, 貝沼圭二, 田島真, 菅野長右ェ門, 竹内昌昭, 一島英治, 杉田浩一

Related Books: 1-1 of 1

  • 新エスカ21

    栄養学・食品学・健康教育研究会編

    同文書院 1987-

    Available at 1 libraries

Details

  • NCID
    BA35187171
  • ISBN
    • 4810310094
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    220p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top