Standards, principles, and techniques in quantity food production

書誌事項

Standards, principles, and techniques in quantity food production

Lendal H. Kotschevar

Van Nostrand Reinhold, c1988

4th ed

タイトル別名

Quantity food production

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注記

Bibliography: p. 491-492

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内容説明・目次

内容説明

This title emphasises the what, why, and how of producing good foods in quantity. It reflects the growth in the use of things such as bakery mixes, convenience foods, high speed, automatic equipment, more fruits and vegetables, and salad bars together with a higher interest in health foods.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA35299426
  • ISBN
    • 0442256620
  • LCCN
    88005473
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xii, 505 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
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