新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい

Bibliographic Information

新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい

雄鶏社編集部編

(日曜日の遊び方)

雄鶏社, 1994.2

Title Transcription

シンセン ギョカイ デ カマボコ オ ツクル : サカナ ノ ウマミ ガ イッパイ

Available at  / 10 libraries

Note

巻末: 参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 かまぼこの博物館
  • 第2章 自家製かまぼこ基本編
  • 第3章 自家製かまぼこ応用編
  • 第4章 老舗のかまぼこを作る

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA35424404
  • ISBN
    • 4277812090
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    123p, 図版4p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top