バイオテクノロジーと食品の安全性 : FAO/WHO合同協議会報告書 : イタリア,ローマ,1996年9月30日~10月4日

Bibliographic Information

バイオテクノロジーと食品の安全性 : FAO/WHO合同協議会報告書 : イタリア,ローマ,1996年9月30日~10月4日

国際連合食糧農業機関編集 ; 国際食糧農業協会訳

(資料, 第368号 . 季報||キホウ ; 第62号)

国際食糧農業協会, 1998.1

Other Title

Biotechnology and food safety

Title Transcription

バイオテクノロジー ト ショクヒン ノ アンゼンセイ : FAO WHO ゴウドウ キョウギカイ ホウコクショ : イタリア ローマ 1996ネン 9ガツ 30ニチ 10ガツ 4カ

Available at  / 33 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

  • 資料

    国際食糧農業協会

Details

  • NCID
    BA35620628
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    62p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top