片手で料理をつくる : 片麻痺の人のための調理の手引き

Bibliographic Information

片手で料理をつくる : 片麻痺の人のための調理の手引き

遠藤てる著

協同医書出版社, 1998.3

Other Title

Cooking with one hand

Title Transcription

カタテ デ リョウリ オ ツクル : ヘンマヒ ノ ヒト ノ タメ ノ チョウリ ノ テビキ

Available at  / 111 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 理論編(片麻痺のある人に調理をどのように合わせるか)
  • 練習編(練習をする)
  • 実践編(料理をつくるための基礎;料理をつくる)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA35712704
  • ISBN
    • 4763920685
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    187p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top