Bibliographic Information

レクチャー調理学実習

村山篤子, 茂木美智子編著

建帛社, 1998.4

Title Transcription

レクチャー チョウリガク ジッシュウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 60 libraries

Note

共著: 新井貞子ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本の料理(なま物;浸し物・あえ物・酢の物;汁物;煮物 ほか)
  • 外国の料理(スープストック・ソース・調味料;スターター—前菜・スープ類;メインディッシュ;サイドディッシュ—野菜料理;スイーツ(デザート)とお茶)
  • スナック・点心

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA35931275
  • ISBN
    • 4767902223
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 209p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top