Bibliographic Information

野菜のひみつ : たのしい料理と実験

小竹千香子著 ; 永井泰子絵

(やさしい科学)

さ・え・ら書房, 1997.4

Title Transcription

ヤサイ ノ ヒミツ : タノシイ リョウリ ト ジッケン

Available at  / 25 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書では、キャベツやタマネギ、ダイコンなど、基本的な野菜について、その性質と調理法について、実験をまじえながらたのしく紹介しています。

Table of Contents

  • 1 野菜の水分
  • 2 野菜を煮る
  • 3 お父さんの手料理
  • 4 五目ずし作り
  • 5 野菜は生きている

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA36647186
  • ISBN
    • 4378038781
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    63p
  • Size
    23cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top