Bibliographic Information

珈琲の本 : 焙煎を味わう

『陶磁郎』編集部編

(陶磁郎books)

双葉社, 1998.6

Title Transcription

コーヒー ノ ホン : バイセン オ アジワウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

ストレート・コーヒーの味は、豆と焙煎で8割が決まる。

Table of Contents

  • 珈琲三都物語
  • 自家焙煎の珈琲店・豆売りの店
  • 自分で焙煎する
  • コーヒーを淹れる
  • コーヒー器具を選ぶ
  • 世界の動きとコーヒー豆

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA3681365X
  • ISBN
    • 4575288438
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    109p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top