肉用牛生産の最新技術 : 乳用おす子牛による肉生産の手びき

Bibliographic Information

肉用牛生産の最新技術 : 乳用おす子牛による肉生産の手びき

農林水産技術情報協会編

(農林水産技術情報協会情報資料, 第44号)

農林水産技術情報協会, 1980.9

Title Transcription

ニクヨウギュウ セイサン ノ サイシン ギジュツ : ニュウヨウ オス コウシ ニ ヨル ニク セイサン ノ テビキ

Available at  / 8 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA36964735
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    275p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top