水産業の一般 水産物の榮養 水産物の腐敗 水産乾製品 液體燻製 水産鹽蔵品 水産漬物類

Author(s)

Bibliographic Information

水産業の一般 . 水産物の榮養 . 水産物の腐敗 . 水産乾製品 . 液體燻製 . 水産鹽蔵品 . 水産漬物類

杉浦保吉[著] . 川島四郎[著] . 木俣正夫[著] . 猿谷九万[著] . 岩垂莊二[著] . 安藤一夫[著] . 安藤一夫[著]

(水産講座, 第1部 . 製造篇||セイゾウヘン ; 第1巻)

大日本水産会出版部, 1952.8

改編

Other Title

水産物の栄養

液体燻製

水産塩蔵品

Title Transcription

スイサンギョウ ノ イッパン . スイサンブツノ エイヨウ . スイサンブツ ノ フハイ . スイサン カンセイヒン . エキタイ クンセイ . スイサン エンゾウヒン . スイサン ツケモノルイ

Available at  / 9 libraries

Search this Book/Journal

Note

三浦桂祐編輯

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA37091404
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6, 288p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top