Bibliographic Information

新・即席めん入門

日本即席食品工業協会監修

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社 , 日本セルフ・サ-ビス協会 (発売), 1998.3

新版

Other Title

新・即席めん入門

Title Transcription

シン ソクセキメン ニュウモン

Available at  / 24 libraries

Note

監修: 日本即席食品工業協会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 めん食文化と即席めん
  • 2 即席めんの歴史
  • 3 即席めん市場の現状
  • 4 これからの即席めん
  • 5 即席めん類の製造方法
  • 6 即席めん類等についての日本農林規格

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA37314065
  • ISBN
    • 4889270949
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    viii, 223p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top