すぐに役立つ食物繊維の知識と献立

Author(s)

    • 池上, 幸江 イケガミ, サチエ
    • 永山, スミ ナガヤマ, スミ

Bibliographic Information

すぐに役立つ食物繊維の知識と献立

池上幸江,永山スミ著

(食品・栄養・健康ニューガイドシリーズ)

第一出版, 1996.11

Title Transcription

スグニ ヤクダツ ショクモツ センイ ノ チシキ ト コンダテ

Available at  / 17 libraries

Note

叢書の編者:国民栄養振興会,日本栄養士会・栄養指導研究所

***遡及データをもとにした流用入力である

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食物繊維とは何か
  • 2章 食物繊維の生理作用
  • 3章 食物繊維の正しい摂り方
  • 4章 食物繊維を多く摂るための献立例

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA37517481
  • ISBN
    • 4804107649
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    68p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top