すぐに役立つ食物繊維の知識と献立
Author(s)
Bibliographic Information
すぐに役立つ食物繊維の知識と献立
(食品・栄養・健康ニューガイドシリーズ)
第一出版, 1996.11
- Title Transcription
-
スグニ ヤクダツ ショクモツ センイ ノ チシキ ト コンダテ
Available at / 17 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55||I33110021916
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
叢書の編者:国民栄養振興会,日本栄養士会・栄養指導研究所
***遡及データをもとにした流用入力である
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 食物繊維とは何か
- 2章 食物繊維の生理作用
- 3章 食物繊維の正しい摂り方
- 4章 食物繊維を多く摂るための献立例
by "BOOK database"