Symposium on Foods: Carbohydrates and their Roles : the fifth in a series of symposia on foods held at Oregon State University

著者

書誌事項

Symposium on Foods: Carbohydrates and their Roles : the fifth in a series of symposia on foods held at Oregon State University

editor H.W. Schultz ; Associate editors R.F. Cain, R.W. [i.e. E.] Wrolstad

Avi Pub. Co., 1969

タイトル別名

Carbohydrates and their roles

大学図書館所蔵 件 / 14

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographies

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA38035475
  • ISBN
    • 0870550624
  • LCCN
    70078606
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Westport, Conn.
  • ページ数/冊数
    x, 458 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ