Bibliographic Information

フランス料理

辻勲著

(専門料理全書 : イラスト・調理方法・手順付き)

辻学園調理技術専門学校 , ジャパンクッキングセンター(発売), 1998.5

Title Transcription

フランス リョウリ

Available at  / 28 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • カラー写真
  • フランス料理の歴史
  • オードブル
  • フォンとブイヨン
  • スープ
  • 魚介料理
  • ソース
  • 肉料理
  • 野菜料理〔ほか〕

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Details

  • NCID
    BA38138660
  • ISBN
    • 4880469076
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪,大阪
  • Pages/Volumes
    199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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