Bibliographic Information

日本料理

辻勲著

(専門料理全書 : イラスト・調理方法・手順付き)

辻学園調理技術専門学校, 1998.6

Title Transcription

ニホン リョウリ

Available at  / 23 libraries

Note

大阪 ジャパンクッキングセンター(発売)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • カラー写真
  • 日本料理の歴史
  • 前菜(先付)
  • 練り物・寄せ物
  • 煮出汁
  • 出しの材料
  • 汁物
  • 魚のおろし方
  • 向付(造り)
  • 野菜の下処理〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA39110725
  • ISBN
    • 4880469068
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top