Bibliographic Information

食文化探訪

石毛直道著

新人物往来社, 1998.11

Title Transcription

ショクブンカ タンボウ

Available at  / 67 libraries

Description and Table of Contents

Description

食の過去・現在・未来を語る。

Table of Contents

  • 1 食の文化を語る(食の過去・現在・未来)
  • 2 さまざまな食材(米の食べ方;豆腐と雑穀;ジャガイモとトウガラシ ほか)
  • 3 料理の歴史と生活(料理する心;料理と盛り付け;日本人と肉食文化 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA39207860
  • ISBN
    • 4404026846
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    345p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top