旬の野菜料理 : 産直野菜を10倍楽しむ料理と保存法
Author(s)
Bibliographic Information
旬の野菜料理 : 産直野菜を10倍楽しむ料理と保存法
本の泉社, 1998.4
- Title Transcription
-
シュン ノ ヤサイ リョウリ : サンチョク ヤサイ オ 10バイ タノシム リョウリ ト ホゾンホウ
Available at / 4 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
本書では各野菜ごとに、その野菜に関する知識、料理法のコツ、薬効、保存法などを紹介しました。
Table of Contents
- 基本の野菜(じゃがいも;たまねぎ ほか)
- 春野菜(さやえんどう;にら ほか)
- 夏野菜(なす;トマト ほか)
- 秋野菜(さつまいも;さといも ほか)
- 冬野菜(大根;かぶ ほか)
by "BOOK database"