旬の野菜料理 : 産直野菜を10倍楽しむ料理と保存法

Bibliographic Information

旬の野菜料理 : 産直野菜を10倍楽しむ料理と保存法

新日本婦人の会編

本の泉社, 1998.4

Title Transcription

シュン ノ ヤサイ リョウリ : サンチョク ヤサイ オ 10バイ タノシム リョウリ ト ホゾンホウ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書では各野菜ごとに、その野菜に関する知識、料理法のコツ、薬効、保存法などを紹介しました。

Table of Contents

  • 基本の野菜(じゃがいも;たまねぎ ほか)
  • 春野菜(さやえんどう;にら ほか)
  • 夏野菜(なす;トマト ほか)
  • 秋野菜(さつまいも;さといも ほか)
  • 冬野菜(大根;かぶ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA39821155
  • ISBN
    • 4880231665
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    182p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top