Bibliographic Information

イタリア料理

辻勲著

(専門料理全書 : イラスト・調理方法・手順付き)

辻学園調理技術専門学校, 1998.12

Title Transcription

イタリア リョウリ

Available at  / 19 libraries

Note

発売: ジャパンクッキングセンター

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • イタリアの州と特産物
  • イタリア・地中海料理の歴史と文化
  • イタリア料理
  • アンティパスト
  • パスタ
  • 米料理
  • スープ料理
  • 野菜料理
  • フォン〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA40210873
  • ISBN
    • 4880469106
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    167p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top