最新地域食品加工の手引き
Author(s)
Bibliographic Information
最新地域食品加工の手引き
家の光協会, 1999.5
- Other Title
-
地域食品加工の手引き : 最新
- Title Transcription
-
サイシン チイキ ショクヒン カコウ ノ テビキ
Available at / 54 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
619||Ume||||図書館190000095893
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:N965019903474
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆者: 中川勝也ほか
引用・参考文献: 各章末
国公立食品関係試験研究機関一覧: p172-181
Description and Table of Contents
Description
21世紀の地域食文化を創る最新技術を完全網羅。
Table of Contents
- 1 総論
- 2 地域食品加工の実際
- 3 流通保全技術
- 4 加工食品の安全性確保
- 5 機能性食品
- 6 新技術
- 7 農産物の工業利用
by "BOOK database"