もたい健治の和食指南 : おとうさんの板前修業

Author(s)

    • もたい, 健治 モタイ, ケンジ

Bibliographic Information

もたい健治の和食指南 : おとうさんの板前修業

もたい健治著

(日曜日の遊び方)

雄鷄社, 1997.7

Title Transcription

モタイ ケンジ ノ ワショク シナン : オトウサン ノ イタマエ シュギョウ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 料理は創造の世界(笑顔こそ料理の極意;見えないところに手間がいる)
  • 第2章 切る・和える・焼く(活魚を料理する;小鉢ものは酒の友だち;焼くことは調理の原点)
  • 第3章 煮る・揚げる・蒸す(煮ものの言い分;風味を作る揚げものの勘どころ;細やかさで蒸しあげる;締めくくりは“汁もの”で)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA41446241
  • ISBN
    • 4277812325
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    141p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top