低メトキシルペクチンの食品機能及びその利用に関する研究

Bibliographic Information

低メトキシルペクチンの食品機能及びその利用に関する研究

研究代表者 川端晶子

(科学研究費補助金(一般研究(B))研究成果報告書, 平成5・6・7年度)

[出版者不明], 1996.3

Title Transcription

テイ メトキシルペクチン ノ ショクヒン キノウ オヨビ ソノ リヨウ ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 05454592

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA4147761X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [出版地不明]
  • Pages/Volumes
    82p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top