Culture and cuisine : a journey through the history of food

著者

    • Revel, Jean François

書誌事項

Culture and cuisine : a journey through the history of food

by Jean-François Revel ; translated from the French by Helen R. Lane

(A Da Capo paperback)

Da Capo Press, [1984], c1982

  • : pbk

タイトル別名

Festin en paroles

大学図書館所蔵 件 / 5

この図書・雑誌をさがす

注記

***遡及データをもとにした流用入力である

Reprint. Originally published: New York : Doubleday, 1982

Includes bibliographical references and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA41595886
  • ISBN
    • 0306802228
  • LCCN
    84011400
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    New York, N.Y.
  • ページ数/冊数
    x, 289 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ