Proteins
著者
書誌事項
Proteins
(Advanced dairy chemistry / edited by P.F. Fox, v. 1)
Blackie Academic & Prkofessional, 1997, c1992
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
"An imprint of Chapman & Hall"
"First edition 1992 by Elsevier"--T.p.verso
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
目次
Analytical Methods For Milk Proteins. Chemistry of the Caseins. Casein Association and Micelle Formation. B-lactalbumin. Immunoglobulins of the Mammary Secretions. Biological Properties of Milk Proteins. Indigenous Enzymes in Milk. Production, Functional Properties and Utilization of Milk Protein Products. Genetic Polymorphism of Milk Proteins. Nutritional Aspects of Milk Proteins. Biosynthesis of Milk Protein. Molecular Modeling and Genetic Engineering of Milk Proteins. The Enzymatic Coagulation of Milk. Heat Stability of Milk. Ethanol Stability. Age Gelation of Sterilized Milks. Aspects of Proteins in Milk Powder Manufacture. Index
「Nielsen BookData」 より