Bibliographic Information

食品業界HACCP入門

土肥由長著

日本食糧新聞社, 1999.4

Title Transcription

ショクヒン ギョウカイ HACCP ニュウモン

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 なぜ今、HACCPなのか?
  • 2 HACCPとは
  • 3 HACCP—七つの原則、一二の手順
  • 4 HACCPシステム導入のまえに
  • 5 HACCPシステムの導入
  • 6 HACCPシステムの承認制度
  • 7 HACCPシステムの導入を阻害するもの
  • 8 HACCPチームの活動の円滑な運営のために
  • 9 がんばれ品質管理担当者
  • 10 おわりに

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA42028360
  • ISBN
    • 4889270965
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 207p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top