食品業界HACCP入門
Author(s)
Bibliographic Information
食品業界HACCP入門
日本食糧新聞社, 1999.4
- Title Transcription
-
ショクヒン ギョウカイ HACCP ニュウモン
Available at / 24 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:D835019903433
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 なぜ今、HACCPなのか?
- 2 HACCPとは
- 3 HACCP—七つの原則、一二の手順
- 4 HACCPシステム導入のまえに
- 5 HACCPシステムの導入
- 6 HACCPシステムの承認制度
- 7 HACCPシステムの導入を阻害するもの
- 8 HACCPチームの活動の円滑な運営のために
- 9 がんばれ品質管理担当者
- 10 おわりに
by "BOOK database"