加熱牛肉のペプチド画分の呈味効果およびペプチドの特徴

Bibliographic Information

加熱牛肉のペプチド画分の呈味効果およびペプチドの特徴

研究代表者 石井克枝

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成9年度-平成10年度)

[千葉大学], 1999.3

Title Transcription

カネツ ギュウニク ノ ペプチド カクブン ノ テイミ コウカ オヨビ ペプチド ノ トクチョウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号:09680004

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA42475959
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [千葉]
  • Pages/Volumes
    38p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top