Bibliographic Information

第三の栄養学

近藤和雄, 板倉弘重著

(ゴマブックス)

ごま書房, 1998.11

Other Title

第三の栄養学

Title Transcription

ダイサン ノ エイヨウガク

Available at  / 11 libraries

Note

1997年刊の改訂・改題

参考文献: p212

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 いま必要とされている「第三の栄養学」(これからの健康づくりにかかせない活性酸素対策;なぜ活性酸素はつくられるのか;いま求められている“第三の栄養学”)
  • 2章 活性酸素を退治する抗酸化物とは(目、舌でわかる抗酸化物質の見分け方;ここまでわかってきた抗酸化物;抗酸化物の上手なとり方)
  • 3章 抗酸化物を上手にとるために(魚介類;野菜・海藻類;豆・イモ類 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA43082736
  • ISBN
    • 4341320114
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    212p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top