Biotechnology in the food chain : new tools and applications for future foods, Helsinki, Finland, 28 - 30 January, 1998

著者

書誌事項

Biotechnology in the food chain : new tools and applications for future foods, Helsinki, Finland, 28 - 30 January, 1998

edited by Kaisa Poutanen ; organized by VTT Biotechnology and Food Research, Finland, ATO-DLO, the Netherlands

(VTT Symposium, 177)

Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus, 1997

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA43309321
  • ISBN
    • 9513845680
  • 出版国コード
    fi
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Espoo, Finland
  • ページ数/冊数
    260 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ