Nutrition in the 20th century
著者
書誌事項
Nutrition in the 20th century
(Current concepts in nutrition, v. 13)
John Wiley & sons, c1984
大学図書館所蔵 全5件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
"A Wiley-Interscience publication."
Includes bibliographical references and index
収録内容
- The first fifty years / Elsie M. Widdowson
- Ascorbic acid as it relates to the metabolism of drugs and environmental agents / V.G. Zannoni, R.L. Susick, and R.C. Smart
- Trace metals in human nutrition / Harold H. Sandstead
- Nutrition during pregnancy / P. Rosso
- Nutrition and brain development / Myron Winick
- Thermogenesis in human obesity / F. Xavier Pi-Sunyer
- Effects of foods and nutrients on brain neurotransmitters / Richard J. Wurtman
- The assessment of the functional consequences of malnutrition / David McR. Russell and Khursheed N. Jeejeebhoy
- Nutrition and aging / S. Jaime Rozovski
- Nutrition, diet, and cancer / Ernst L. Wynder
内容説明・目次
内容説明
Reviews the most significant contributions to nutrition during this century and focuses on the current and most important nutritional research being conducted. Includes treatment of ascorbic acid and its relationship to drug metabolism, trace minerals in nutrition, nutrition during pregnancy, nutrition and brain development, and thermogenesis in human obesity.
「Nielsen BookData」 より