池波正太郎の江戸料理を創る
Author(s)
Bibliographic Information
池波正太郎の江戸料理を創る
マガジンハウス, 1999.4
- Title Transcription
-
イケナミ ショウタロウ ノ エド リョウリ オ ツクル
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
池波正太郎の江戸料理を創る
1999
Limited -
池波正太郎の江戸料理を創る
Available at / 7 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
池波文学の精髄。豪快で繊細。簡単で美味い。これが男の料理。
Table of Contents
- 池波正太郎の「江戸料理」の魅力
- 江戸の「ファーストフード」
- 春(蛤の小鍋立て;筍飯 ほか)
- 夏(鰺の煮びたし;焼茄子のお汁 ほか)
- 秋(芋膾;芋田楽 ほか)
- 冬(鴨肉の網焼きと吸物;のっぺい汁 ほか)
by "BOOK database"