池波正太郎の江戸料理を創る

Author(s)

Bibliographic Information

池波正太郎の江戸料理を創る

藤井宗哲, 川口宗清尼著

マガジンハウス, 1999.4

Title Transcription

イケナミ ショウタロウ ノ エド リョウリ オ ツクル

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Description

池波文学の精髄。豪快で繊細。簡単で美味い。これが男の料理。

Table of Contents

  • 池波正太郎の「江戸料理」の魅力
  • 江戸の「ファーストフード」
  • 春(蛤の小鍋立て;筍飯 ほか)
  • 夏(鰺の煮びたし;焼茄子のお汁 ほか)
  • 秋(芋膾;芋田楽 ほか)
  • 冬(鴨肉の網焼きと吸物;のっぺい汁 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA44867224
  • ISBN
    • 4838709846
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    21×21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top