醤油

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Bibliographic Information

醤油

至宝の調味料編集部編集

(至宝の調味料 / 至宝の調味料編集部編集, 1)

アスペクト, 1999.10

Other Title

Japanease sauce "Shoyu"book catalog & cooking guide

The shoyu

Title Transcription

ショウユ

Available at  / 37 libraries

Note

背・表紙の表示: アスペクト編

Description and Table of Contents

Description

日本が誇る世界の万能調味料。厳選の本物50(取り寄せリストつき)と風味をとことん生かす種類別20の料理レシピ。

Table of Contents

  • 醤油カタログ
  • おいしくヘルシーに醤油の知識と実践
  • 醤油が決め手の料理20
  • 醤油の歴史と文化
  • 世界の醤油の仲間たち
  • 醤油カタログ地方別リスト

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    至宝の調味料編集部編集

    アスペクト 1999-

    Available at 1 libraries

Details

  • NCID
    BA44869219
  • ISBN
    • 4757205546
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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