Book of tarts : form, function, and flavor at the City Bakery

著者

    • Rubin, Maury
    • Callis, Chris

書誌事項

Book of tarts : form, function, and flavor at the City Bakery

Maury Rubin ; photographs by Chris Callis

W. Morrow, c1995

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

Maury Rubin, the country's most innovative pastry chef, leads readers into their kitchens with enthusiasm and teaches recipes of surprising ease. From the fruit tarts of spring and summer through the chocolate, custard, and cream tarts of fall and winter, the hardest part is deciding where to begin.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA45008734
  • ISBN
    • 068812254X
  • LCCN
    94032734
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    113 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ