書誌事項

Practical Thai cooking

Puangkram C. Schmitz, Michael J. Worman

Kodansha International, 1997, c1985

1st paperback ed

  • : pbk

大学図書館所蔵 件 / 4

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

A comprehensive guide to making Thai food at home. This book gives advice on where to find ingredients in the USA, how to use hot chilli without regret and how to substitute rare ingredients. There are 170 recipes included.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA4516309X
  • ISBN
    • 477002181X
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Tokyo ; New York
  • ページ数/冊数
    180 p., [8] p. of plates
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ