まるごと覚える調理師試験 : 新傾向対応 : ポイントレッスン

Author(s)

    • 鈴木, 章生 スズキ, アキラ

Bibliographic Information

まるごと覚える調理師試験 : 新傾向対応 : ポイントレッスン

鈴木章生監修

(Shinsei license manual)

新星出版社, 1999.6

改訂版

Other Title

調理師試験 : まるごと覚える : 新傾向対応 : ポイントレッスン

Title Transcription

マルゴト オボエル チョウリシ シケン : シン ケイコウ タイエウ : ポイントレッスン

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

「食」のクリエイターとして専門知識と高度な技術が要求される調理師。ライセンス取得に必要な幅広い知識を整理し、表・イラストで要点を明示した。

Table of Contents

  • 受験ガイド
  • 1 衛生法規
  • 2 公衆衛生学
  • 3 栄養学
  • 4 食品学
  • 5 食品衛生学
  • 6 調理理論
  • 7 食文化概論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA4525111X
  • ISBN
    • 4405025827
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    222p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top