The new complete book of food : a nutritional medical and culinary guide

書誌事項

The new complete book of food : a nutritional medical and culinary guide

by Carol Ann Rinzler

Checkmark Books, 1999

  • alk. paper

大学図書館所蔵 件 / 9

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

Bibliography : p. 415 - 427

内容説明・目次

内容説明

The Romans sterilized wounds with wine. The Egyptians poured honey into their injuries to help them heal. Grandmothers have long cured the common cold with chicken soup. In The New Complete Book of Food

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA46871608
  • ISBN
    • 0816039879
    • 0816039887
  • LCCN
    99021200
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xvii, 440 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ