セルクルでフレンチケーキ

Author(s)

    • 斉藤, 美穂 サイトウ, ミホ

Bibliographic Information

セルクルでフレンチケーキ

斉藤美穂著

文化出版局, 2000.5

Title Transcription

セルクル デ フレンチ ケーキ

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 焼くお菓子(ジェノワーズ;フルーツケーキ;モワルショコラ ほか)
  • 2 冷たいお菓子(紅茶の淡雪かん;オレンジ風味のシブースト;フルーツキャンディー ほか)
  • 3 究極のアントルメ(りんごのババロワ;洋梨入りのハニームース;紅茶風味のマロンケーキ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA47127202
  • ISBN
    • 4579207157
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    83p
  • Size
    21×22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top