Bibliographic Information

簡単クッキングの事典

三省堂編修所編

(三省堂実用, 39)

三省堂, 1992.9

Title Transcription

カンタン クッキング ノ ジテン

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

手近な材料で手早く作れる、メニュー満載のキッチン常備事典。

Table of Contents

  • 1編 手軽なおかず230例(肉いろいろおかず;魚介中心おかず;野菜たっぷりおかず;豆腐・豆のたんぱくおかず;卵アラカルト;米・麺類メニュー;スープ・味噌汁あったかメニュー;鍋囲みながら料理;缶詰活用おかず;冷凍食品活用おかず;市販の惣菜変身おかず;ユニーク料理)
  • 2編 料理情報局

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA47988134
  • ISBN
    • 4385141916
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    242p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top