中国料理
Author(s)
Bibliographic Information
中国料理
(タイムライフブックス, . 世界の料理||セカイ ノ リョウリ)
タイムライフブックス, 1973
- [本編]
- 別冊(作り方)
- Other Title
-
中国
中国料理の作り方
The cooking of China
- Title Transcription
-
チュウゴク リョウリ
Available at / 53 libraries
-
Doshisha University Library (Imadegawa)
[本編]596.22||H206-1F||1104501454,
別冊(作り方)596.22||H206-1F||S104501455 -
University of Miyazaki Library/ Library Director:Ikari Tetsuo図
[本編]596.08||T1||1-12E0127377,
別冊(作り方)596.08||T1||1-12Z99026476 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
日本語版監修: 江上トミ
付 (別冊131p ; 23cm) : 中国料理の作り方