古酒入門 : 時を経れば旨くなる「日本酒の本道」

Bibliographic Information

古酒入門 : 時を経れば旨くなる「日本酒の本道」

佐藤俊一,『サライ』編集部編

(Shotor library)

小学館, 2000.7

Title Transcription

コシュ ニュウモン : トキ オ ヘレバ ウマク ナル ニホンシュ ノ ホンドウ

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Description

何を飲めば美味なるか、日本酒の本道・古酒の世界に、暫し、魅たりましょう。『サライ』の特集「古酒復活」の最新改訂版。

Table of Contents

  • 古酒造りの蔵元(南部美人(久慈酒造・岩手県二戸市);天寿(天寿酒造・秋田県由利郡);初孫(東北銘醸・山形県酒田市);朝日川(朝日川酒造・山形県西村山郡);東光(小嶋総本店・山形県米沢市);大和川(大和川酒造店・福島県喜多方市);奥の松(奥の松酒造・福島県二本松市);郷乃誉(須藤本家・茨城県西茨城郡);東力士(島崎酒造・栃木県那須郡);天覧山(五十嵐酒造・埼玉県飯能市) ほか)
  • まだまだある日本全国古酒一覧
  • 古酒に詳しく、品揃え豊富な酒販店
  • 古酒自慢の居酒屋

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA49693073
  • ISBN
    • 409343123X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top