レストラン・サービスマニュアル

Author(s)

    • 下野, 隆祥 シモヤ, タカアキ

Bibliographic Information

レストラン・サービスマニュアル

下野隆祥著

河出書房新社, 2000.11

Title Transcription

レストラン サービス マニュアル

Available at  / 11 libraries

Description and Table of Contents

Description

全編、プロセス写真による構成。「もてなし」の美技をすべて公開。

Table of Contents

  • 準備
  • サービス
  • オードブル
  • 甲殻類
  • フルーツ
  • デザート
  • チーズ
  • ワイン

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA49809804
  • ISBN
    • 4309264379
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    126p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top