Bibliographic Information

果実の鮮度保持マニュアル

流通システム研究センター編集

(季刊フレッシュフードシステム, 増刊号)

流通システム研究センター, 2000.11

Title Transcription

カジツ ノ センド ホジ マニュアル

Available at  / 26 libraries

Note

品目別の鮮度保持の参考文献一覧: p194-195

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 果実の鮮度保持(果実流通の現状と問題点;果実の生理と鮮度;果実の鮮度保持技術;流通上の注意事項)
  • 2 品目別の鮮度保持(温州みかん;早生みかん;普通みかん;ハウスみかん ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA49812966
  • ISBN
    • 4897451337
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    195p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top