Cheesemaking : from science to quality assurance

著者

書誌事項

Cheesemaking : from science to quality assurance

edited by André Eck & Jean-Claude Gillis ; translated by Gaëlle Davies ; with the collaboration of Dr. P. M. Murphy

Intercept , Technique & Documentation , Lavoisier, c2000

2nd ed

  • : uk
  • : fr

統一タイトル

Fromage

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注記

Originally published as: "Le fromage : de la science à l'assurance qualité" by Technique et Documentation, ISBN: 274300150X

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA51301416
  • ISBN
    • 1898298653
    • 2743003421
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    Londres [London],Paris,New York
  • ページ数/冊数
    xxxi, 831 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
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